Att uppleva sport

Att vara intresserad av sport kan dels innebära att man utövar en idrott eller att man tittar på sport. Du kan givetvis både utöva och gilla att se på sport.fotbollsarena

Pressa sig själv

Många av oss utövar en idrott på motions- eller amatörnivå, vi gillar ändå att se när elit utövare kämpar för vinst. Det går inte att frångå hur härligt det är att få utöva sin favorit idrott. Oavsett om du tränar individuellt eller i lag så finns där känslan efter ett väl utfört pass.Man har pressat sig lite extra eller man märker att man klarade något som var omöjligt för ett halvår sedan. Att få bättre kondition eller mer styrka är lite av de måttstockar vi använder oss av för att mäta resultat. Glöm inte bort att det mentala är en bra måttstock mot tidigare resultat. Kanske gav du upp förra gången din kropp skrek -Stanna!! Denna gången så bestämde du att pressa dig lite längre än förra gången fastän din kropp signalerar samma sak.

Spänning i tv-soffan

Sedan ska man inte sticka under stolen att det är väldigt skönt att få hänga i soffan och titta på en TV sändning från en tävling. Detta gör man bäst tillsammans med ett gäng kompisar för det är ju så med sport att det är roligast att uppleva tillsammans med andra. En fotbollsmatch pendlar fort och man kanske håller på olika lag så det blir hurrarop från olika halvor av soffan.Ännu roligare blir det om man har ett litet vad om vilket lag som vinner. Det förlorande laget får laga middagen. Kanske har ni satt ihop en rad på tipset tillsammans, kanske har ni satt ihop en varsin och tävlar om vem som är bäste tipparen och kommer närmast 13 rätt. Se till att du går ut på nätet och läser in dig på vilka lag som är i toppform så att du prickar in flest rätt.Dessutom kan du söka upp sidor som ger och samlar tips om nästa veckas rad. En sådan sida är tippat.se/stryktipset. Här kan du både läsa i deras Stryktipsblogg, kolla tidigare resultat samt som nämnts – titta på hur deras experter förutser att du bör sätta dina ettor, kryss och tvåor. Detta sätter lite extra krydda på anrättningen och kan liva upp vad som annars kanske är en lite trött januarimatch mellan två mittenlag i Premier League.

Tradition

Likt klassiska Tipsextra som under många år präntade in sig som lördagsunderhållning så kan man göra detta till en tradition. Är man ett kompisgäng så blir det en mycket trevlig förekomst. Kanske har man inte möjlighet att upprepa den precis varenda helg, men säg åtminstone en lördag varje månad.