Det stora hockeyintresset

Om du är en av de många som har det stora hockeyintresset så kommer här en artikel som kommer passa perfekt för dig. Som vi alla vet så är ishockey en sport som är mycket säsongsbetonad. Även om vi idag har massor med möjligheter att kunna utföra vår sport året om så kommer det en sommar då fotboll och andra sporter tar över.

Se till att hålla formen

Barmarksträning brukar det talas om och det är då man tagit av sig sina skridskor och tränar under sommarperioden då det blir mindre istid än vad det brukar bli vanligtvis. Det gäller att man hittar de former som passar bäst för de förutsättningar som finns. Leta upp det som kan hjälpa dig hålla igång din träning. 

Spela streethockey

Är ni ett gäng som håller på med ishockey så kanske inlines är något som ni kan prova på. Detta gör att du får åka skridskor men med hjul. Hemma på er gata kan ni ställa upp två mål och spela streethockey mot varandra. Bra träning för bland annat puckkontroll men också ofantligt roligt att spela. Det är en stor fördel att hålla igång konditionsträningen och att spela hockey på gatan kan vara en del i det hela. Det kan även finnas hockeyskolor under sommaren som man kan delta i för att få än mer hockeyträning.