Tips på träningsprylar

När man tränar så kan man välja att köra old school och mer eller mindre träna i kläder som har gjort sitt i ”bättre sammanhang”, eller så kan man välja att skaffa sådant som är specialtillverkat.PulsklockaSen så är det ingenting som säger att man inte kan mixa detta, faktum är att det nog är lite dumt att in absurdum hålla på den ena eller den andra. Det är inte bra att köra i alltför dåliga kläder, men inte nödvändigt att ha varenda liten pryl heller. Vi tänkte här tipsa om tre produktgrupper som vi tycker är smarta eller viktiga att införskaffa till sin träning. Produkterna hittar du på Länna Sports hemsida.

Hockeyunderställ

Kanske känns det lite oväntat att ett hockeyunderställ tar plats bland på denna lista eller vad vi ska kalla det. Men faktum är att hockeyunderställ är mycket bra för många typer av träning. Detta beror på att de liknar de så kallade superunderställen och är tillverkade i funktionsmaterial vilket innebär att tyget andas och är värmereglerande. Det har även platta sömmar för att motverka skav. Det som skiljer sig är att underställen har inbyggda halsskydd i kevlar, vilket inte direkt är någon nackdel även om det är utförsåkning du ägnar dig åt.

Ordentliga löparskor

Ordentliga löparskor är det allra viktigaste i din utrustning om det är löpning och motsvarande aktiviteter du ägnar dig åt i huvudsak. De hjälper dig dels att få ut max av din löpning och gör dessutom så att du minskar belastning och förslitning på dina fötter, knän och ryggen.

Pulsklockor

Pulsklockor är för dig som är lite mer seriös med din träning och behöver ha koll på din puls under tiden du exempelvis joggar. När man är noggrann med sin träning så kan man exempelvis ta reda på vilken puls man måste ligga på för att orka en viss distans.