Vilken sport ägnar du dig åt?

Alla har vi någon sport som vi speciellt tycker om och som vi ägnar oss åt. Vilken som är din favoritsport kan vara svårt att gissa sig till. Men här kommer några av de allra vanligaste sporterna som vi gärna håller på med. 

Intresset för hockey

Hockey är något som många har ett stort intresse av. Både att se på men också att utöva. Det behöver inte alls vara på någon speciell hög nivå som det spelas ishockey. Det kan vara ett kompisgäng som samlas en gång i vecka för att spela lite ishockey. Du kanske är målvakt då det passar dig och din snabba reaktionsförmåga. I vårt avlånga land så finns det många bra hockeylag och vi har fostrat många bra hockeyspelare som åkt över för NHL.

Intresset för fotboll

Fotboll är det flest som är intresserad av. Det är världens största sport och det är inte alls konstigt att så många kickar boll på sin fritid. Vem skulle inte vilja vara Maradona eller Zlatan som barn. Det finns massor med fotbollsspelare som den yngre generationen ser upp till och vill likna. Då man spelar fotboll med kompisarna så har man gärna en matchtröja med Lionel Messi’s namn på eller någon annan av världens bästa fotbollsspelare.